Alliance Gastronomique Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand 2023 Alma Bistro Alma Bistro Alma Bistro Alma Bodega Alma Bodega Alma Bodega Dropdown arrow Facebook Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand Michelin One Star Instagram icon LinkedIn Michelin One Star 2023 Navigation Twitter WhatsApp

Gastronomic Bistro

Over Alma

Alma opende in november 2019 de deuren aan de Lind in Oisterwijk. Een pand met twee verschillende eetgelegenheden: een restaurant en een bodega. In het voorjaar van 2024 komt daar een Bistro bij in het hart van Breda.

Unwind at Alma

Over Alma

Welke eetgelegenheid van Alma je ook kiest, je ziet altijd de signatuur van chef-kok Wouter van Laarhoven terug op je bord. Hiervoor verantwoordelijk is onze grijze brigade; het personeel in de keuken en de bediening vormen bij Alma één team. Dat wat in de keuken wordt bedacht, krijgt qua presentatie een passende vertaling bij jou aan tafel.

Bistro

Met Alma Bistro volmaken Wouter en Malou hun gastronomische drieluik, dat voor elk wat wils biedt. Alma bistro opent in het voorjaar van 2024 haar deuren.

De Bredase vestiging van Alma telt twee verdiepingen, heeft een romantische binnentuin en gezellige bar. De open keuken in het monumentale pand maakt interactie met onze koks mogelijk. Je kunt hier van donderdag tot en met dinsdag terecht voor een à la carte lunch, diner of borrel. Reserveren hoeft niet, maar is verstandig als je zeker wilt zijn van een plekje.

Culinaire ambities

De signatuur van sterrenchef Wouter van Laarhoven is onmiskenbaar aanwezig bij Alma Bistro, waarmee je verzekerd bent van topkwaliteit. “Met Alma Bistro willen we opnieuw het beste uit onszelf halen. We doen geen enkele concessie aan ons hoge serviceniveau. Je wordt in de watten gelegd, bij welke vestiging van Alma je ook te gast bent”, vertelt de sympathieke chef-kok. Eerder kookte hij met zijn team de restaurants De Molen in Kaatsheuvel en Alma Fine Dining in Oisterwijk naar een sterrenniveau. In 2023 is ook Alma Bodega bekroond met een Bib Gourmand, dat staat voor uitzonderlijk goed eten tegen acceptabele prijzen.

Deel

Helaas in het nog niet mogelijk te reserveren voor Alma Bistro.
De geplande opening is in juli 2024.

Kun je niet wachten en wil je graag voorproeven?
We verwelkomen je graag in onze Bodega in Oisterwijk.

Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.

Liefs, team Alma