Alma logomark Alma logo restaurant Alma logo bodega Alma logo table 21 Instagram icon Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn Dropdown arrow Navigation Alliance Gastronomique Michelin one star Michelin one star 2023 Michelin bib gourmand Michelin bib gourmand 2023

Unwind at Alma Bodega

Alma Bodega vormt als het ware een toegankelijk en creatief voorportaal voor het restaurant op de eerste verdieping. Een opstap naar de culinaire hoogtepunten van chef-kok Wouter. Je kunt in de bodega van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur terecht voor een ongedwongen lunch, smaakvol diner of gewoon een goed glas wijn en heerlijke hapjes. Zorgeloos genieten in een smaakvolle ambiance.

Twee zielen met één gedachte staan achter het concept van Alma. Het zijn chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen ze op de bovenverdieping van historisch pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk aan hun ultieme droom: een eigen restaurant waar álles klopt. In hun Fine Dining restaurant draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Onderin het pand runt het horecapaar een tweede eetgelegenheid in een toegankelijke bistrostijl. Dat is Alma Bodega.

In de 2023 selectie van de Michelin gids is Alma Bodega bekroond met een Bib Gourmand, dat staat voor uitzonderlijk goed eten tegen acceptabele prijzen. Kortom een perfecte prijs-kwaliteit.

Social dining

Unwind at Alma Bodega

Social dining

Of je nu komt met collega’s, vrienden of je grote liefde. Bij Alma Bodega kun je elk moment van de dag even landen. En je op prettige wijze onttrekken aan de drukte van alledag. Onze lunch- en dinerkaart bieden verrassende keuzes. Reserveren kan, hoeft niet.

Gastronomic experience

Eating & drinking

Alma bodega is een volwaardige eetgelegenheid. Je ontdekt hier op laagdrempelige wijze wat chef-kok Wouter van Laarhoven zoal in huis heeft. Bevalt het je? Bezoek dan zeker eens ons fine dining restaurant op de eerste verdieping.

Eating & drinking

Wat leuk dat je op onze website kijkt.

Alma bodega is een gezellige plek waar je ongedwongen lekker kunt eten en drinken. Wil je nu komen eten en is er geen plek meer beschikbaar volgens de widget? We proberen plekken vrij te houden om spontaan binnen te lopen zonder reservering.

Dus ben je in de buurt en wil je nu komen eten, schroom niet te kijken of er spontaan nog een plekje is.

Reserveringen gaan een 3 maanden tevoren open, dus 1 februari voor 1 mei of 10 februari voor 10 mei bijvoorbeeld. Door groot enthousiasme kan het zijn dat de reserveringswidget aangeeft dat er momenteel geen plek is. Loop dan gewoon ’s middags of ‘s avonds binnen om te kijken of er een plekje vrij is of vrij gaat komen.

Liefs Wouter, Malou en team Alma