Alma bodega is een eetgelegenheid in bistrostijl. Je wandelt er zomaar binnen en geniet dankzij het all day kitchen-concept de hele dag van de lekkerste, authentieke gerechten. Stuk voor stuk vers bereid uit de open keuken.
Iberico ham – € 16
50 gram
Softshell krab – € 12,00
gember, koriander, rode peper
Burrata – € 12,00
tomatenantiboise, cherry tomaat, basilicum
Gyoza kip – € 3,00
hoi sin, japanse mayonaise, kombu
Beenmerg – € 11,00
zuurdesem toast, peterselie salade
Holtkamp kalfsbitterballen – € 8,00
savora crème, per 6 stuks
Pimientos de Padrón – € 9,5
á la plancha, Parmezaanschuim
Alma creuses 3/0 – € 5,50
soja, limoen, koriander, per stuk
Creuses 3/0 – € 4,00
naturel, per stuk
Gerookte paling – € 14,00
brioche, crème fraîche, haring kaviaar
Zuurdesem brood – € 5,50
boerenboter, zeezout
Friet van Friethoes – € 6,50
truffel, viking zout, Parmezaan
Caesar salade – € 15
kipfilet, ansjovis, krokante kippenhuid
Salade oosterse tonijn – € 17
tataki tonijn, tay soi, paksoi
Crab roll – € 14
brioche, mierikswortel, venkel
Brioche vitello – € 14
kalfstartaar, tonijn crème, kappertjes
Croquetten – € 16
2 garnalenkroketten, zuurdesem, citroen mayonaise
Langoustine á la plancha – € 22
knoflook, peterselie, rode peper
Okonomiyaki – € 15
Japanse hartige omelet, bonito, spitskool
Côte de boeuff (2 personen) – € 79
dry aged, frites, rodewijnjus
Terrine – € 18
eendenlever paté, uienmarmelade, brioche
Dutch yellowtail – € 19
pompoen, crème cru, truffel
Steak tartaar – € 17
kalfstartaar, oester, zilte salade
Bisque d'Homard – € 14
Hollandse garnaal, venkel
Pulpo á la plancha – € 20
knoflook, peterselie, rode peper
Ravioli – € 18
asperge, parmezaan, truffel
Koningsvis – € 26
gelakte aubergine, gekonfijte aardappel, beurre blanc
Kreeft – € 34
risotto, asperges, parmezaan
Kwartel – € 24
gevulde kwartel, groene asperge, truffelmousseline
Kalfsribeye – € 28
bereidingen van bospeen en jus van rode wijn
Pain Perdu – € 11
wentelteefje, kaneel, vanilleroomijs
Gemarineerde aardbeien – € 12
crème suisse, vlierbloesemsorbet, merengue
Affogato – € 13
dubbele espresso, vanilleroomijs, amaretto
Kaasselectie
5 stuks – € 14
Voorgerechten
Okonomiyaki, Japanse hartige omelet met spitskool en bonito vlokken
of
Steak tartaar met truffel en zilte planten
Tussengerechten
Bisque d'Homard met Hollandse garnaal en venkel
of
Ravioli van eekhoorntjesbrood met parmezaanse kaas en asperge
Hoofdgerechten
Op de huid gebakken koningsvis filet met gelakte aubergine en beurre blanc
of
Gevulde kwartel met truffel mousseline en jus van rode wijn
Desserts
Pain Perdu met vanilleroomijs en gezouten karamel
of
Gemarineerde aardbeien met crème suisse en vlierbloesem sorbet