Alliance Gastronomique Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand 2023 Alma Bistro Alma Bistro Alma Bistro Alma Bodega Alma Bodega Alma Bodega Dropdown arrow Facebook Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand Michelin One Star Instagram icon LinkedIn Michelin One Star 2023 Navigation Twitter WhatsApp

Unwind at Alma Bodega

Over Alma

Alma opende in november 2019 de deuren aan de Lind in Oisterwijk. Een pand met twee verschillende eetgelegenheden: een restaurant en een bodega.

Unwind at Alma Bodega

Over Alma

Welke eetgelegenheid van Alma je ook kiest, je ziet altijd de signatuur van chef-kok Wouter van Laarhoven terug op je bord. Hiervoor verantwoordelijk is onze grijze brigade; het personeel in de keuken en de bediening vormen bij Alma één team. Dat wat in de keuken wordt bedacht, krijgt qua presentatie een passende vertaling bij jou aan tafel.

Bodega

Bij elk bord dat de keuken verlaat, geeft chef-kok Wouter zijn ziel bloot. In de bodega gebeurt dat op toegankelijke en ongedwongen wijze. Dit gedeelte van Alma telt 26 stoelen, verdeeld over hoge en lage zitplaatsen. Gasten aan de bar zitten aan onze open keuken. Zij staan in rechtstreeks contact met de koks. In de zomer hebben we een terras aan De Lind. Op de menukaart vind je authentieke gerechten in een modern jasje.

In de bodega kun je van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur terecht voor lunch, diner of borrelmogelijkheden. Reserveren kan, hoeft niet.

Fine dining

Op de bovenverdieping van Alma is het fine dining restaurant. Hier wordt je beleving letterlijk naar een hoger niveau getild en wacht je een unieke dinerervaring. Eentje die gastronomische harten sneller laat kloppen. Of je nu kiest voor 5 of 7 gangen. Of een van onze specials. Je krijgt altijd topgerechten en dineert in een ongedwongen sfeer, waarbij we niets aan het toeval overlaten. In de zomer dekken wij ook de tafels op ons balkon aan de statige Lind.

Reserveren voor fine dining is wenselijk. De keuken van Alma restaurant is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 18:00 uur voor diner. van donderdag tot en met zaterdag serveren wij ook lunch en kunt u reserveren tussen 12:00 uur en 14:00 uur.
Op zondag zijn we enkel geopend voor de lunch en kunt u reserveren tussen 12:00 en 15:00 uur. Op maandag en dinsdag is onze fine dining gesloten.

Deel

Alma

Fine dining
Bodega
Bistro
Vacatures

Contact

De Lind 45a
5061 HT Oisterwijk
+31 13 203 20 04
info@almaoisterwijk.nl

Instagram
Facebook

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
Keuken 12:00 – 21:30
Zondag
Keuken 12:00 - 20:00
21:00 laatste keuken bestelling

Vakantieperiodes

Fine Dining
10 t/m 18 juli 2024 gesloten. Vanaf vrijdag 19 juli weer regulier geopend.
Bodega
12 t/m 18 juli 2024 gesloten. Vanaf vrijdag 19 juli weer regulier geopend.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen, nieuwe gerechten en special events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wat leuk dat je op onze website kijkt. Alma Bodega is een knusse en gezellige plek waar je gewoon ongedwongen lekker kunt eten en drinken.
Wil je komen eten en is er geen plek meer beschikbaar volgens ons reserveringsysteem?
We proberen plekken vrij te houden aan onze bar en op ons terras om spontaan binnen te lopen zonder reservering.

Dus ben je in de buurt en wil je nu komen eten, schroom niet te kijken of nog een plekje vrij is. Reserveren kan tot 3 maanden tevoren, dus 1 juni voor 1 augustus of 8 juli voor 8 september bijvoorbeeld.

De maximale groepsgrootte is 8 personen.

Liefs Wouter, Malou en team Alma