Alliance Gastronomique Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand 2023 Alma Bistro Alma Bistro Alma Bistro Alma Bodega Alma Bodega Alma Bodega Dropdown arrow Facebook Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand Michelin One Star Instagram icon LinkedIn Michelin One Star 2023 Navigation Twitter WhatsApp

Experience the hospitality of Alma

Twee zielen met één gedachte staan achter het idee van Alma. Het zijn chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen ze op de bovenverdieping van historisch pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk aan hun ultieme droom: een eigen restaurant waar álles klopt.

In hun fine dining restaurant, dat sinds 2022 bekroond is met 1 Michelin ster, draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Onderin het pand runt het horecapaar een tweede eetgelegenheid in een toegankelijke bistrostijl. Dat is Alma bodega.

In het voorjaar van 2024 voltooien Wouter en Malou hun gastronomische drieluik en opent Alma Bistro haar deuren in Breda.

De fine dining is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 18:00 uur voor diner. Donderdag, vrijdag en zaterdag serveren wij ook lunch en kunt u reserveren tussen 12:00 uur en 14:00 uur.

Op zondag zijn we enkel met de lunch geopend en kunt u reserveren tussen 12:00 uur en 15:00 uur.

Fine dining met duidelijke ambities

The hospitality of Alma

Fine dining met duidelijke ambities

In De Swaen, een pand vol historie, voelt sterrenchef Wouter van Laarhoven zich meer dan thuis. Gastvrouw Malou Hagenaars en hij schotelen samen hun gasten een ongekende beleving voor. Alma fine dining heeft Oisterwijk weer een kloppend gastronomisch hart gegeven. Passend in de statige ambiance van De Lind.

Lees verder

Gastronomic experience

Elegante gerechten

Bij elk bord dat de keuken verlaat, geeft chef-kok Wouter zijn ziel bloot. Hij vertelt: “Elk gerecht heeft diepgang en vertelt een verhaal. Als je dat op een elegante manier doet, breng je diepgang in je gerechten. Ik geef alles wat ik in me heb. Ik sta niet stil en zal constant nieuwe verhalen vertellen via mijn borden.”

Lees verder

Elegante gerechten

Speciaal voor jullie hebben wij een fantastisch 5 gangen kerstmenu samengesteld dat in een handomdraai op tafel staat. Bestel de box via deze link

Voor Oud & Nieuw hebben wij een Celebration Experience Box samengesteld voor een complete avond thuis voor 2 personen. De box is hier te bestellen.

Liefs Wouter, Malou en team Alma