Twee zielen met één gedachte staan achter het concept van Alma. Het zijn chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen ze op de bovenverdieping van historisch pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk aan hun ultieme droom: een eigen restaurant waar álles klopt.
In hun fine dining restaurant draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Onderin het pand runt het horecapaar een tweede eetgelegenheid in een toegankelijke bistrostijl. Dat is Alma bodega.
De fine dining is van woensdag tot en met vrijdag geopend vanaf 17:00 uur voor diner.
Vrijdag serveren wij ook lunch en is de keuken geopend van 12:00 uur tot 14:30 uur.
Op zaterdag en zondag zijn we doorlopend geopend van 13:00 tot 20:00 uur.
In De Swaen, een pand vol historie, voelt sterrenchef Wouter van Laarhoven zich meer dan thuis. Gastvrouw Malou Hagenaars en hij schotelen samen hun gasten een ongekende beleving voor. Alma fine dining wil Oisterwijk weer een kloppend gastronomisch hart geven. Passend in de statige ambiance van De Lind.
Lees verderBij elk bord dat de keuken verlaat, geeft chef-kok Wouter zijn ziel bloot. Hij vertelt: “Elk gerecht heeft diepgang en vertelt een verhaal. Als je dat op een elegante manier doet, breng je diepgang in je gerechten. Ik geef alles wat ik in me heb. Ik sta niet stil en zal constant nieuwe verhalen vertellen via mijn borden.”
Lees verder