Alma logomark Alma logo restaurant Alma logo bodega Alma logo table 21 Instagram icon Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn Dropdown arrow Navigation Alliance Gastronomique Michelin one star Michelin bib gourmand

The hospitality of Alma

Over Alma

Alma opende in november 2019 de deuren aan de Lind in Oisterwijk. Een pand met twee verschillende eetgelegenheden: een restaurant en een bodega. In 2022 komt daar in het souterrain Table 21 bij.

The hospitality of Alma

Over Alma

Welke eetgelegenheid van Alma je ook kiest, je ziet altijd de signatuur van chef-kok Wouter van Laarhoven terug op je bord. Hiervoor verantwoordelijk is onze grijze brigade; het personeel in de keuken en de bediening vormen bij Alma één team. Dat wat in de keuken wordt bedacht, krijgt qua presentatie een passende vertaling bij jou aan tafel.

Fine dining

Op de bovenverdieping van Alma is het fine dining restaurant. Hier word je beleving letterlijk naar een hoger niveau getild en wacht je een unieke dinerervaring. Eentje die gastronomische harten sneller laat kloppen. Of je nu kiest voor 4, 5 of 7 gangen. Of een van onze specials. Je krijgt altijd topgerechten en dineert in een ongedwongen sfeer, waarbij we niets aan het toeval overlaten. In de zomer dekken wij ook de tafels op ons balkon aan de statige Lind.

Reserveren voor fine dining is wenselijk. De keuken van Alma restaurant is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 18:00 uur voor diner. Op vrijdag en zaterdag serveren wij ook lunch en is de keuken geopend van 12:00 uur tot 14:00 uur.

Op zondag serveren we enkel lunch en kunt u reserveren tussen 12:00 uur en 14:00 uur.
Op maandag en dinsdag is onze fine dining gesloten. Let op: Op dinsdag kun je wel in onze bodega lunchen en dineren.

Bodega

Bij elk bord dat de keuken verlaat, geeft chef-kok Wouter zijn ziel bloot. In de bodega gebeurt dat op toegankelijke en ongedwongen wijze. Dit gedeelte van Alma telt 24 stoelen, verdeeld over hoge en lage zitplaatsen. Gasten aan de bar zitten aan onze open keuken. Zij staan in rechtstreeks contact met de koks. In de zomer hebben we een terras aan De Lind. Op de menukaart vind je authentieke gerechten in een modern jasje.

In de bodega kun je van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur terecht voor lunch, diner of borrelmogelijkheden. Reserveren kan, hoeft niet.

Table 21

Table 21 is een unieke beleving in het souterrain van Alma. In een smaakvolle, intieme setting creëren we hier ruimte voor een groepsdiner voor maximaal 10 personen.

Deel

Contact

De Lind 45a
5061 HT Oisterwijk
+31 13 203 20 04
info@alma.nl

Instagram
Facebook

Openingstijden

Lunch
Vrijdag en zaterdag
Tijdstip binnenkomst 12:00 - 14:00
Diner
woensdag t/m zaterdag
Tijdstip binnenkomst 18:00 - 20:00
Zondag
Tijdstip binnenkomst 12:00 – 15:00

Vakantieperiodes

Restaurant
15 t/m 20 juli 2022
22 augustus t/m 4 september 2022
Bodega
15 t/m 20 Juli 2022

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen, nieuwe gerechten en special events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.