Alma logomark Alma logo restaurant Alma logo bodega Alma logo table 21 Instagram icon Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn Dropdown arrow Navigation Alliance Gastronomique Michelin one star Michelin one star 2023 Michelin bib gourmand Michelin bib gourmand 2023

The hospitality of Alma

Over Alma

Alma opende in november 2019 de deuren aan de Lind in Oisterwijk. Een pand met twee verschillende eetgelegenheden: een restaurant en een bodega. In 2022 komt daar in het souterrain Table 21 bij.

The hospitality of Alma

Over Alma

Welke eetgelegenheid van Alma je ook kiest, je ziet altijd de signatuur van chef-kok Wouter van Laarhoven terug op je bord. Hiervoor verantwoordelijk is onze grijze brigade; het personeel in de keuken en de bediening vormen bij Alma één team. Dat wat in de keuken wordt bedacht, krijgt qua presentatie een passende vertaling bij jou aan tafel.

Fine dining

Op de bovenverdieping van Alma is het fine dining restaurant. Hier wordt je beleving letterlijk naar een hoger niveau getild en wacht je een unieke dinerervaring. Eentje die gastronomische harten sneller laat kloppen. Of je nu kiest voor 4, 5 of 7 gangen. Of een van onze specials. Je krijgt altijd topgerechten en dineert in een ongedwongen sfeer, waarbij we niets aan het toeval overlaten. In de zomer dekken wij ook de tafels op ons balkon aan de statige Lind.

Reserveren voor fine dining is wenselijk. De keuken van Alma restaurant is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 18:00 uur voor diner. Op donderdag tot en met zaterdag serveren wij ook lunch en is de keuken geopend van 12:00 uur tot 14:00 uur.

Op zondag serveren we enkel lunch en kunt u reserveren tussen 12:00 uur en 14:00 uur.
Op maandag en dinsdag is onze fine dining gesloten. Let op: Op dinsdag kun je wel in onze bodega lunchen en dineren.

Bodega

Bij elk bord dat de keuken verlaat, geeft chef-kok Wouter zijn ziel bloot. In de bodega gebeurt dat op toegankelijke en ongedwongen wijze. Dit gedeelte van Alma telt 24 stoelen, verdeeld over hoge en lage zitplaatsen. Gasten aan de bar zitten aan onze open keuken. Zij staan in rechtstreeks contact met de koks. In de zomer hebben we een terras aan De Lind. Op de menukaart vind je authentieke gerechten in een modern jasje.

In de bodega kun je van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur terecht voor lunch, diner of borrelmogelijkheden. Reserveren kan, hoeft niet.

Deel